Νέα Γειτονιά Σταυρονικήτα

Αυτόνομος οικισιμός με δυώροφες πολυτελείς μονοκατοικίες στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Περισσότερα

ΓΕΝΕΣΙΣ

Γυναικολογική Μαιευτική Κλινική στη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα

Μουσείο Κινηματογράφου

Ανάπλαση Αποθήκης Α΄ Λιμένα Θεσσαλονίκης

Περισσότερα

Προφίλ

Η ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ συστάθηκε νομικά το 1967, από τους κ.κ. Αναστάσιο Ανδρεάδη και Λεωνίδα Ζησιάδη με έδρα την Θεσσαλονίκη και αντικείμενο εργασιών την ανάληψη και εκτέλεση Δημοσίων και Ιδιωτικών Τεχνικών Έργων.

Ήδη τα τελευταία 35 χρόνια όπου δραστηριοποιείται η δεύτερη γενιά των ιδρυτών της, οι δραστηριότητές της έχουν επεκταθεί στους τομείς κατασκευών με αυτοχρηματοδότηση και διάθεση ακινήτων υψηλής τεχνικής ποιότητας και αισθητικής, με επενδύσεις σε αγορά οικοπέδων, ή με το σύστημα της αντιπαροχής.

Η ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΖΗΣΙΑΔΗΣ Α.Τ.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία του "Ομίλου Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Σάνη" (SANI RESORT, Κασσάνδρα Χαλκιδικής) και βασικός μέτοχος, με ποσοστό 95% της κατασκευαστικής εταιρείας Σ. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ - Γ. ΤΡΑΜΠΟΥΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με επωνυμία «ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗΤΑ».

Σήμερα η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι οι πωλήσεις ακινήτων και η  κατασκευή και εμπορία οικιστικών συγκροτημάτων, με τελευταία έργα της το νέο συγκρότημα κατοικιών στη Θέρμη, τα συγκροτήματα κατοικιών στο Πανόραμα Θεσσαλονικής και κτίριο μικρών κατοικιών (studios) επί της οδού Μοναστηρίου 49Α μπροστά στο σταθμό του Metro.

Το αντικείμενο των δραστηριοτήτων της ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΖΗΣΙΑΔΗΣ Α.Τ.Ε. που εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας βάσει του προτύπου EN ISO 9001:2000, περιλαμβάνει:

- Ανάληψη και εκτέλεση Ιδιωτικών Τεχνικών Έργων, στους τομείς:
- Οικοδομικά
- Ηλεκτρομηχανολογικά
- Ανάπτυξη και Εμπορία Ακινήτων (Real Estate)
- Development
- Παροχή Υπηρεσιών Διαχείρησης και Διοίκησης Έργου (Project Management)

Η καθιέρωση της ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΖΗΣΙΑΔΗΣ Α.Τ.Ε. ως μιας αξιόλογης κατασκευαστικής εταιρείας, στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας ακινήτων, η συμμετοχή της, είτε από μόνη της είτε σαν μέλος κοινοπρακτικών σχημάτων σε μεγάλα έργα και η επιτυχής υλοποίησή τους, αποτελούν αναμφίβολα τον σημαντικότερο δείκτη μιας καθ' όλα επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας.

Στα επιτεύγματά της συγκαταλέγονται η ολοκλήρωση πολλών έργων, τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα της κατασκευαστικής δραστηριότητας, όπως Βιομηχανικά Κτίρια, Ξενοδοχεία, Εμπορικά Κέντρα, Νοσοκομεία, Συγκροτήματα Κατοικιών και Κτίρια Γραφείων.

Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται φορείς του Ιδιωτικού και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα καθώς και μεγάλος αριθμός ιδιωτών οι οποίοι επέλεξαν την εταιρεία μας για αγορά κατοικίας, επαγγελματικού χώρου, καταστήματος κλπ.

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με το το ISO:14001 Environmental Management System, για την οικολογική  αποτελεσματικότητα της καθημερινής της δραστηριότητας.

^ Top
Παρακαλώ περιμένετε ...